Ammattitaitoista automaalausta jo vuodesta 1958. Soita meille: 050 5848005

Monipuolinen automaalaamo Savonlinnassa

Summanen Oy on luotettavasti palveleva automaalaamo Savonlinnan keskustan tuntumassa. Teemme autojen maalaukset laadukkaasti kaikille merkeille ja malleille. Autojen lisäksi maalaamme muut ajoneuvoneuvot, kuten moottoripyörät, moottorikelkat ja museoajoneuvot. Palvelemme asiakkaitamme Savonlinnan talousalueella, mukaan lukien lähikunnat.

Olemme PPG:n sertifioima automaalaamo, minkä ansiosta voimme myöntää tekemillemme maalaustöille jopa 36 kuukauden takuun. Tavanomaiseen vuoden takuuaikaan verrattuna kolmen (3) vuoden erinomainen etu, joka kannattaa hyödyntää.

Summasen automaalaamo on sitoutunut käyttämään ainoastaan korkealaatuisia tuotteita ja maaleja. Käytössämme on uusin teknologia, minkä lisäksi kehitämme ja uudistamme toimintatapojamme jatkuvasti. Työntekijämme ovat automaalauksen kokeneita ammattilaisia, jotka osaavat valita oikeat tuotteet ja tekniikat kohteen mukaan.

Ammattitaitoinen auton maalaus vaatii kokemusta

Auton maalaus alkaa auton pesusta, minkä jälkeen kuivaamme auton huolellisesti. Pesun aikana autossa olevat vauriot löytyvät helpoiten, joten pesun jälkeen kartoitamme vauriot ja teemme niistä tarvittavat merkinnät. Ennen auton maalausta irrotamme vilkut, listat ja muut helposti irtoavat osat sekä pesemme koko auton rasvanpoistoaineella. Rasvanpoistoaine poistaa rasvan, lian, vahan sekä muut jäämät auton pinnasta.

Auton maalaus sisältää myös tarvittavat pohjatyöt, eli kittauksen ja hionnan. Hiomme vauriokohdat ja tarvittaessa käytämme apuna konehiontaa. Ennen pohjamaalin ruiskutusta kittaamme myös lommot. Hiotut kohdat pohjustamme ruosteenestomaalilla.

Automaalaamo Savonlinnassa | Summanen Oy tekee automaalaukset ammattitaidolla

Kun lommot on kitattu ja ei-maalattavat osat on peitetty, ruiskutamme auton pintaan pohjamaalin. Ennen auton pintamaalausta teemme viimeistelyhionnan, jotta lopputuloksesta saadaan tasainen. Lopuksi viimeistelemme auton maalauksen pintamaalilla ja lakalla, minkä myötä syntyy siisti ja kestävä pinta.

Ammattitaitoinen auton maalaus vaatii kokemusta, jota meiltä löytyy kymmenien vuosien ajalta.  Siistit  ja nykyaikaiset tilat, uusimmat menetelmät ja laadukkaat välineet takaavat onnistuneen lopputuloksen. Olemme saaneet myös kansainvälistä tunnustusta maalauksen sertifioinnilla Toyota-autonvalmistajalta.

Automaalaus alihankintana

Palveluihimme kuuluu myös alihankintana tehtävä automaalaus. Teemme automaalauksia Toyota-, Nissan-, Opel-, Mercedes-, Peugeot-, Volvo-, Renault-, Ford- ja Dacia-merkkisiin autoihin Etelä-Savon Autolle ja Auto-Killalle. Asiakkaitamme ovat myös muut merkkikorjaamot sekä yksityiset peltikorjaamot.

Meiltä myös automaalaustarvikkeet

Meiltä saat myös laadukkaat autojen maalaustarvikkeet. Ota yhteyttä ja kysy lisää!