Ammattitaitoista automaalausta jo vuodesta 1958. Soita meille: 050 5848005

Ammattitaitoinen kolarikorjaamo Savonlinnassa

Summanen Oy on Savonlinnan keskustan tuntumassa sijaitseva kolarikorjaamo, joka hoitaa kolarikorjaukset ammattitaidolla. Vahingon sattuessa saat meiltä asiantuntevan avun nopeasti. Palvelemme asiakkaitamme Savonlinnan talousalueella, mukaan lukien lähikunnat.

Kolarikorjaamo hoitaa kaikkien merkkien ja mallien korjaukset ammattitaidolla. Älä turhaan jonota pitkiä aikoja oman merkkisi korjaamoon, kun saat meiltä saman lopputuloksen nopeammin ja edullisemmin. Sinun ei tarvitse erikseen asioida vakuutusyhtiön vahinkotarkastajan kanssa, sillä me suoritamme vahinkotarkastuksen puolestasi vakuutusyhtiön kanssa.

Kaikkien automerkkien kolarikorjaus

Meillä kolarikorjaus onnistuu, sillä käytössämme ovat vahva ammattitaito, oikein valitut työmenetelmät sekä laadukkaat varaosat ja materiaalit. Vaurioiden määrä ja laatu vaikuttavat luonnollisesti tehtävän työn sisältöön. Korjaamme kaikista autoista sekä vaurioituneet muoviosat että peltiosat kunkin merkin alkuperäisiä varaosia käyttäen. Kolarikorjaus voi sisältää mm:

  • Pelti- ja muoviosien korjauksen
  • Lasien vaihdot
  • Turvalaitteiden korjauksen
  • Maalaukset
  • Ohjauskulmien mittauksen ja säädön

Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on pitkä ja monipuolinen kokemus kolarikorjauksista. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, sillä huolehdimme puolestasi kaikesta korjauksista aina vahinkotarkastukseen saakka.

Täyden palvelun autokolarikorjaamo

Summasen autokolarikorjaamo on varustettu laadukkailla ja nykyaikaisilla laitteilla, jotka mahdollistavat tehokkaan työskentelyn. Korjauksen myötä vaurioitunut ajoneuvo saadaan heräämään uuteen loistoonsa ja näyttämään jälleen uudenveroiselta. Voit jättää kolarin aiheuttamat huolet nopeasti taaksesi ja jatkaa matkaasi hyvillä mielin.

Nopeiden läpimenoaikojen ansiosta pystymme ottamaan ajoneuvosi työn alle nopeasti. Sinun ei tarvitse turvautua apostolinkyytiin missään vaiheessa, sillä halutessasi tarjoamme sijaisauton käyttöösi korjauksen ajaksi. Jos olet vahinkotilanteessa syytön osapuoli, voit saada 94 % sijaisautokustannuksista vastapuolen vakuutusyhtiöstä.

Tuottaako vahinkoilmoituksen täyttäminen päänvaivaa? Ei hätää, sillä autokolarikorjaamo Summanen opastaa ja auttaa sinua myös vahinkoilmoituksen tekemisessä ja toimittaa sen puolestasi vakuutusyhtiöön. Vahinkoilmoitukset ja auton käyttötarvelomakkeet saat joko toimistostamme tai vakuutusyhtiöiden kotisivuilta.

Kolarikorjaamo Savonlinnassa | Auton kolarikorjaus alan ammattilaiselta