Ammattitaitoista automaalausta jo vuodesta 1958. Soita meille: 050 5848005

Luotettava korikorjaamo Savonlinnassa

Kun auton kori kaipaa korjausta, ammattitaitoinen korikorjaamo palvelee. Summanen Oy hoitaa autojen korikorjaukset nopeasti ja asiantuntevasti. Liikkeemme sijaitsee Savonlinnan keskustan tuntumassa, mutta palvelemme asiakkaitamme Savonlinnan talousalueella, mukaan lukien lähikunnat.

Auton koria vahingoittavat yleensä joko kolarointi tai korroosio. Korin oikaisua ja korjausta on hankala tehdä itse ilman asiantuntemusta ja oikeita työkaluja. Kokenut korikorjaamo huolehtii, että työ tulee tehdyksi oikein ja että auto on turvallinen käyttää kolarin jälkeenkin. Samalla auto säilyttää jälleenmyyntiarvonsa ja siitä on iloa vielä seuraavillekin omistajille.

Korikorjaamomme auttaa ja opastaa myös vahinkoilmoituksen tekemisessä. Hoidamme vauriotarkastukset ja neuvomme yhteydenpidossa vakuutusyhtiöön, jotta auton korjaus etenisi mahdollisimman joutuisasti. Halutessasi järjestämme myös sijaisauton käyttöösi auton korjauksen ajaksi.

Summasen korikorjaamo on varustettu nykyaikaisilla laitteilla. Henkilökunnallamme on vuosien kokemus ja vahva ammattitaito autojen korikorjauksista ja siihen liittyvistä toimenpiteistä. Korjaamme laadukkaasti erimerkkisten ja -mallisten autojen korit henkilöautoista pakettiautoihin ja asuntoautoista asuntovaunuihin.

Auton korin korjaus

Teemme auton korin korjauksen kolarin tai jonkin muun vastaavan onnettomuuden aiheuttamien vaurioiden laajuuden perusteella. Auton merkki ja malli vaikuttavat myös työn toteutukseen. Yleensä pahastikin kolaroidun auton pelti- ja muoviosat on mahdollista korjata uudenveroisiksi. Vanhan osan korjaaminen on yleensä huomattavasti edullisempaa kuin uuden vaihtaminen tilalle.

Joskus pelkkä lommon ulosveto riittää, mutta useimmiten lommot kaipaavat myös silottelua. Jos korin osat ovat siirtyneet pois paikoiltaan eivätkä saumat, sovitukset tai peltien päällekkäisliitokset enää istu paikoilleen, teemme myös korin mittauksen. Korjauksen jälkeen automaalaamomme palauttaa kolarikohdan pinnan entiselleen.

Kun auton korin korjaus Savonlinnan seudulla on tarpeen, tuo autosi meille. Tarjoamme asiantuntevaa ja laadukasta palvelua kaikissa korikorjaukseen liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä vaikka heti.

Auton korin korjaus Savonlinnassa | Summanen Oy on luotettava korikorjaamo