Ammattitaitoista automaalausta jo vuodesta 1958. Soita meille: 050 5848005

Nopean palvelun peltikorjaamo Savonlinnassa

Sattuiko kolari? Ammattitaitoisesti palveleva peltikorjaamo korjaa autosi nopeasti kuntoon. Savonlinnan keskustan tuntumassa sijaitseva Summanen Oy palvelee asiakkaita Savonlinnan talousalueella, mukaan lukien lähikunnat.

Peltikorjaamoomme ovat tervetulleita kaikki automerkit ja -mallit. Olemme tarjonneet asiantuntevaa palvelua jo vuodesta 1958, joten meiltä löytyy kokemusta yli puolen vuosisadan ajalta. Vuosien varrella tutuiksi ovat tulleet kaikenkokoiset peltivauriot laidasta laitaan.

Olipa kyseessä lommo tai naarmu, meiltä saat kaikki auton korjaukseen liittyvät palvelut. Oikaisemme lommot ja paikkaamme naarmut niin, että autosi toimii ja näyttää samalta kuin ennen vahinkoa. Olemme täyden palvelun peltikorjaamo, joka tarjoaa nopean palvelun ilman viikkojen jonotusta.

Kustannusarviot

Saat kustannusarvion nopeasti paikan päällä. Emme valitettavasti voi laatia kustannusarviota puhelimitse tai sähköpostitse autoa näkemättä.

Hoidamme vahinkotarkastuksen

Hoidamme vahinkotarkastuksen puolestasi vahinkoyhtiön kanssa, jolloin sinun ei tarvitse käydä vakuutusyhtiössäsi.

Sijaisauto käyttöösi

Järjestämme sijaisauton käyttöösi korjauksen ajaksi. Syyttömänä osapuolena voit saada 94 % sijaisautokustannuksista vastapuolen vakuutusyhtiöstä.

Vahingon sattuessa

SINÄ PÄÄTÄT, mihin viet autosi korjattavaksi. Soita meille 050 584 8005 tai ota lomakkeella yhteyttä, niin sovitaan yhdessä autosi peltikorjauksesta.

Huolehdi, että vahingon aiheuttanut osapuoli tekee vahinkoilmoituksen mieluiten jo vahinkopaikalla. Osa vakuutusyhtiöistä vastaanottaa vahinkoilmoituksen puhelimitse. Jos tarvitset vuokra- tai sijaisautoa vastapuolen aiheuttamasta vahingosta, ota yhteyttä vastapuolen vakuutusyhtiöön auton käyttötarveselvityksen tekemiseksi.

Autamme vahinkoilmoituksen tekemisessä

Opastamme ja autamme vahinkoilmoituksen tekemisessä. Toimitamme vahinkoilmoitukset puolestasi myös vakuutusyhtiöön. Saat vahinkoilmoitukset ja auton käyttötarvelomakkeet toimistostamme ja vakuutusyhtiöiden kotisivuilta.

Lataa ja täytä vahinkoilmoitus (pdf)

Autopeltikorjaamo hoitaa autosi kuntoon

Summasen autopeltikorjaamo auttaa sinua silloin, kun olet joutunut kolariin tai autosi on joutunut ilkivallan kohteeksi. Tarjoamme laadukasta palvelua avaimet käteen -periaatteella. Käytössämme on paitsi ammattitaitoinen henkilökunta myös laadukkaat ja nykyaikaiset laitteet ja työkalut.

Summasen autopeltikorjaamo auttaa sinut takaisin tien päälle ja huolehtii, että matkasi voi jatkua turvallisesti. Kokonaisvaltaisen palvelumme ansiosta saat autosi kätevästi kuntoon yhdessä paikassa ja vain yhdellä käynnillä

Nopea peltikorjaus estää ruostumisen

Hoidamme vahinkotarkastuksen puolestasi vahinkoyhtiön kanssa, minkä ansiosta sinun ei tarvitse asioida vakuutusyhtiössäsi. Annamme kustannusarvion nähdessämme auton ja kerromme eri korjausvaihtoehdoista. Autamme vahinkoilmoituksen tekemisessä ja toimitamme sen puolestasi vakuutusyhtiöön.

Kun pienetkin naarmut paikataan heti paikkauskynällä tai auto tuodaan saman tien korjattavaksi, estetään ruostumisen alkaminen. Aina kolaroitua osaa ei tarvitse vaihtaa kokonaan uuteen, vaan vaurioituneen osan peltikorjaus riittää. Kolaroitu kohta on usein mahdollista palauttaa entiseen loistoonsa, mikä on myös huomattavasti edullisempi ratkaisu. Peltikorjauksen yhteydessä kannattaa kysyä myös muista palveluistamme, jotka on edullista teettää samalla käyntikerralla.

Autopeltikorjaamo Savonlinnassa | Auton peltikorjaus kannattaa tilata alan ammattilaiselta eli meiltä